Mauro Icardi'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama: Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar?

Süper Lig'in son haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek 102 puana ulaştı ve sezonu şampiyon olarak tamamladı. Sarı-Kırmızılılar'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, mücadele sonrası Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in son haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerej 102 puana ulaştı ve sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Sarı-Kırmızılılar'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, mücadele sonrası Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

''BAKALIM KADIKÖY'DE NASIL BİR KUTLAMA YAŞIYORLAR''

''Milyonlarca euro teklifler geldi. Ben buraya para için gelmedim şampiyonluk için geldim. Erden Timur'a da teşekkür ediyorum. Bakalım Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar. Biz şimdi şampiyonluğu kutlayacağız.''

 

Mauro Icardi'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama: Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar? ile ilgili etiketler Konyaspor Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Mauro Icardi Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.