Mauro Icardi'den alkış alan hareket! Milli arada İstanbul'da kalıp tedavi oldu

Galatasaray'da Milli ara sebebiyle takıma 4 günlük izin verildi. Ancak sarı kırmızılı takımın golcüsü Mauro Icardi, bu arada tatile gitmeyerek İstanbul'da kaldı ve tedavisine devam etti. Arjantinli yıldızın bu hareketi alkış aldı.

Beşiktaş derbisinden bu yana ağrıları ile sahaya çıkan ve her maç öncesi iğne olan Galatasaray'ın golcüsü, verilen 4 günlük izinde herhangi bir yere gitmedi ve İstanbul'da kaldı.

Tedavisini sürdüren yıldız oyuncunun bu şekilde davranması hem teknik ekibi hem de sağlık heyetini memnun etti.

Son dönemde iğne ile sahadaki yerini alan Icardi'nin bu fedekarlığına rağmen performansındaki düşüş dikkat çekiyordu. Sezon başlangıcındaki formundan uzak kalan Arjantinli oyuncunun, milli aradan sonra tekrar kendini bulması umut ediliyor.

ÇOK MOTİVE ÇALIŞIYOR

Tedavi süreci iyi giden Cim-Bom'un yıldız isminin zorlu takvim öncesi uzun seyahatler yerine İstanbul'da kalmasının önemine dikkat çekildi.

Çok motive bir şekilde çalıştığı söylenen Icardi'nin, ligde ve Avrupa'da oynanacak zorlu maçlar öncesi bu şekilde konsantre olmasının takım arkadaşlarını da olumlu yönde etkilemesinin beklendiği bildirildi.

TORREIRA GERİ DÖNDÜ

Bu sezon Galatasaray'ın en etkili isimleri arasında yer alan Torreira, Teknik Direktör Okan Buruk'tan ekstra izin aldı. 4 günlük iznin ardından tatil süresini uzatan Uruguaylı oyuncu, İstanbul'a dönerek çalışmalara katıldı. 

(Milliyet)

Mauro Icardi'den alkış alan hareket! Milli arada İstanbul'da kalıp tedavi oldu ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.