Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? "Bir aileyi mahvettin!"

Spor dünyasının en ünlü çifti Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılığın eşliğinde olduğu iddia edildi. Yapılan haberlerin ardından ünlü çiftin hayranları Icardi ve Nara'nın ayrılıp ayrılmadığını ve ayrılık sebebinin ne olabileceğini büyük bir merakla araştırmaya başladı. Peki, Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

Spor dünyasının en ünlü çiftlerinden Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığın eşiğinde. Wanda Nara sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Arjantinli futbolcuya ateş püskürdü. Yapılan haberlerin ardından Icardi ve Nara'nın ayrılık kararı alıp almadıkları araştırılmaya başlandı. Ayrıntılar haberimizde... 

Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? "Bir aileyi mahvettin!"

Fransa medyasında çıkan habere göre Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'yı yakın arkadaşı China Suarez ile aldattı. Bunun üzerine Icardi ve Nara çifti ayrıldı. Wanda Nara ayrılığını arkadaşına söyledi.

"BİR AİLEYİ MAHVETTİN"

Sosyal medya hesabından Icardi'yi takip etmeyi bırakan Nara eşine de isyan etti. Wanda Nara, Instagram hesabındann "Bir aileyi mahvettin" mesajını paylaştı.

28 yaşındaki futbolcu Instagram heabından eşini takip ederken herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

BOŞANIYORLAR MI?

Dünyaca ünlü çift, henüz boşanıp boşanmayacaklarına dair bir açıklama yapmadı. Ancak Nara'nın, "Bir aileyi mahvettin" paylaşımı ayrılık iddialarını doğrular nitelikte.

 MARUO ICARDI VE WANDA NARA HAKKINDA

Wanda Nara, 2008-2013 yılları arasında Maxi Lopex ile evliydi. Lopez ve Icardi o dönem Sampdoria'da top koşturuyordu. Ancak Nara ve Icardi birlikteliği başlayınca Nara, Lopez'den ayrıldı ve 2014 yılında Mauro Icardi ile evlendi.

Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? "Bir aileyi mahvettin!" ile ilgili etiketler boşanma Mauro Icardi Wanda Nara
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.