Mauro Icardi kariyer rekorunu kırmaya hazırlanıyor! Sadece bir gol uzaklıkta

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, yaşadığı sakatlıklara rağmen bu sezon altın çağını yaşıyor. Mauro Icardi, kalan bölümde bir kez daha skora etki ederse, kariyer rekorunu kıracak.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, geçen sezonki gol sayısı 23'ü şimdiden yakaladı. 23 gol ve 11 asistle ulaşan Arjantinli forvet, kariyer rekorunu kırmaya çok yaklaştı.

Icardi, 2014-15 ve 2016-17 sezonlarında Inter formasıyla 27 gol, 7 asist ve 26 gol, 8 asistle toplam 34 gole etki etmeyi başarmıştı.

Galatasaray'da bu sezon 34 gole katkı sağlayan Icardi'nin kalan 8 haftada 1 golden fazla tabelayı değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.  

Mauro Icardi kariyer rekorunu kırmaya hazırlanıyor! Sadece bir gol uzaklıkta ile ilgili etiketler Galatasaray Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.