Mauro Icardi için sevindiren haber! Milli takıma göz kırptı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, attığı goller ve gösterdiği performansla ülkesinde de dikkat çekiyor. Mauro Icardi'nin bu gidişle yeniden Arjantin Milli Takımı kadrosuna girebileceği yazılıyor.

Galatasaray'ın efsane golcüsü Mauro Icardi, bu sezon performansıyla büyülemeye devam ediyor. Arjantinli yıldızın bu performansı, ülkesinde de yakından takip ediliyor.

MAURO ICARDI MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı panenka penaltısı atarak geceye damga vuran Icardi, bu sezon tüm kulvarlarda attığı gol sayısını 15’e yükseltti.

Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımda çıktığı 42 maçta toplam 38 gol, 10 asiste imza attı.

Arjantin basınında bu performans, "Icardi bir kez daha Avrupa çapında klasını ortaya koyuyor ve kariyerini yeniden canlandırıyor. Taraftarlar onu çok seviyor ve kulüp kendisini ne pahasına olursa olsun satmaya yanaşmayacak" satırlarıyla yer buldu.

YENİDEN ŞANS BULABİLİR

Milli takımdaki diğer santrforların kulüplerindeki performansından daha iyi istatistikler yakaladığına dikkat çekilen Galatasaraylı golcünün, yeniden Arjantin Milli Takımı’nda şans bulabileceğine ilişkin yorumlar yapıldı.

Öte yandan Mauro Icardi Avrupa’daki 5 büyük lig içinde en skorer isim oldu. Stuttgart forveti Serhou Guirassy ile aynı gol sayısıyla zirveyi paylaşan Arjantinli yıldız, kıta çapında öne çıktı.

(Milliyet)

Mauro Icardi için sevindiren haber! Milli takıma göz kırptı ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray Arjantin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.