Mauricio Pochettino resmen PSG'de

Paris Saint-Germain'de Thomas Tuchel'den boşalan teknik direktörlük görevine Mauricio Pochettino getirildi. Son olarak Tottenham Hotspur'u çalıştıran ve İngiliz ekibine Devler Ligi'nde final oynatan Arjantinli, 2001-2003 arası top koşturduğu Fransız devine geri döndü.

Tottenham Hotspur'a 2019'da UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynatan Arjantinli teknik direktör  Mauricio Pochettino, resmen Paris Saint-Germain'de... Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel'le yollarını ayıran Fransız devi, Arjantinli teknik direktörle 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

2001 ile 2003 tarihleri arasında PSG'nin defansında görev yapan ve 95 maça çıkan Pochettino için hazırlanan "Hoş geldin" videosunda, 48 yaşındaki ismin PSG formasıyla oynadığı maçlardan görüntüler yer aldı. Arjantinli çalıştırıcı, Ole Gunnar Solskjaer'in koltuğunun sallandığı dönem Manchester United'la da görüşmüş ve Norveçli teknik adamın takımı toparlamasından sonra PSG'ye yönelmişti.

Yarın PSG ile ilk antrenmanına çıkacak olan Pochettino, yeni sözleşmeyle ilgili olarak, "Parc des Prince'in eşsiz atmosferinde unutulmaz anılarım oldu. PSG'nin harika bir potansiyeli var ve bütün kupalara talibiz. Parisli futbolseverlerin özlediği hücum futbolunu oynayacağız. PSG'nin yeni teknik direktörü olmaktan dolayı çok gururlu ve mutluyum. Bana inandıkları için kulüp yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Mauricio Pochettino resmen PSG'de ile ilgili etiketler PSG Ligue 1 Mauricio Pochettino
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.