Manchester United'ın yeni hocası Mauricio Pochettino oluyor

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer döneminin sonuna gelindi. Norveçli teknik adam bu hafta sonu Everton deplasmanında son kez United'ın başında sahaya çıkacak. Kırmızı Şeytanlar, Tottenham'ı Şampiyonlar Ligi'nde final oynatan Mauricio Pochettino'yla el sıkıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Manchester United'da teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in kredisi tükendi. Premier League ekibinin Amerikalı patronları Norveçli çalıştırıcının yerine Mauricio Pochettino'yu getirmek istiyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Premier League'de 7 hafta sonunda 15. sırada bulunan ve bu haftasonu Everton'la deplasmanda karşılaşacak olan United, maçın kaybedilmesi halinde Solksjaer'in görevine son verecek.

ManU'nun bu sezon evinde Tottenham Hotspur'a 6-1, Crystal Palace'a da 3-1 yenilmesi bugünlerin habercisi olarak yorumlanıyor. Üste üste gelen Arsenal ve Medipol Başakşehir yenilgilerinin ardından Arjantinli teknik adamla temasa geçen Manchester United yönetimi kontratı hazırladı bile... 

Manchester United'ın yeni hocası Mauricio Pochettino oluyor

Kırmızı Şeytanlar'ın Asbaşkanı Ed Woodward, Pochettino ile ilk görüşmeleri gerçekleştirdi. Tottenham'a Şampiyonlar Ligi'nde final oynatan 48 yaşındaki teknik adam, SKY Sports kanalında yorumculuk yapıyor. Geçtiğimiz günlerde kendisine sorulan "Ne zaman takım çalıştıracaksınız?" sorusuna "Oyunun içinde tekrar yer almaya her an hazırım. Ben futbola aşığım. Bu benim mesleğim değil, tutkum" yanıtını vermişti.

Manchester United'ın yeni hocası Mauricio Pochettino oluyor ile ilgili etiketler Manchester United premier league Ole Gunnar Solskjaer
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.