Mauricio Lemos'un sakatlık durumu netlik kazandı

Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos'un ayak bileği bağlarında kısmi yırtık, yaygın kemik ödemi, ciddi ezilme ve kanama tespit edildi. Lemos'un bu hafta Denizlispor'la deplasmanda oynanacak maç için Denizli'ye götürülmesi beklenmiyor.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe'de Mauricio Lemos, Josef de Souza’nın müdahalesi ile sakatlanmıştı. MR'ı çekilen Uruguaylı stoperin sağlık durumu ile ilgili sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama geldi.

24 yaşındaki futbolcunun, "Ayak bileği bağlarında kısmi yırtık, yaygın kemik ödemi, ciddi ezilme ve kanama" tespit edildiği ve tedavi sürecinin başlandığı bildirildi. Lemos'un bu hafta Denizlispor'la deplasmanda oynanacak maç için Denizli'ye götürülmesi beklenmiyor.

Mauricio Lemos'un sakatlık durumu netlik kazandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mauricio Lemos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.