Mathieu Valbuena tribünlere çağrıldı... 37 yaşındaki Fransız 2 yıl sonra Kadıköy'de

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. maçında Olympiacos'u ağırlayan Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Mathieu Valbuena, Kadıköy'e geri döndü. 37 yaşındaki Fransız futbolcuyu taraftarlar tezahüratlarla tribüne çağırırken, Valbuena da bu sevgi gösterilerine alkışlarla karşılık verdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena, Olympiacos formasıyla Kadıköy'e döndü. Sarı-Lacivertliler taraftarlar, Fenerbahçe-Olympiacos maçı öncesi Fransız futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu.

2017 yazında teknik direktör Aykut Kocaman'ın ısrarıyla Olimpik Lyon'dan transfer edilen ve 2 sezon Sarı-Lacivertli formayı giydikten sonra Olympiacos'a transfer olan 37 yaşındaki forvet, Fenerbahçe formasıyla 71 maçta 12 gol, 24 asistlik bir performans sergilemişti.

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Sarı-lacivertlilerde gribal enfeksiyon geçiren Mesut Özil, sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışamayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Jose Sosa, tedavileri süren Serdar Aziz ve Marcel Tisserand karşılaşmada forma giyemedi.

Bu isimlerin yanı sıra, Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun, UEFA'ya bildirilen listede yer almadıkları için kadroya giremiyor.

Mathieu Valbuena tribünlere çağrıldı... 37 yaşındaki Fransız 2 yıl sonra Kadıköy'de

Fenerbahçeli taraftarlar, Olympiacos maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük kısmını dolduran sarı-lacivertliler, maç öncesi takımlarına büyük destek verdi.

Futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, Olympiakos sahaya çıktığında ise ıslıklarla tepki gösterdi.

Karşılaşmaya Yunan basın mensupları ilgi gösterdi. Yunanistan'dan 19 basın mensubu maçı yerinde takip etti.

Mathieu Valbuena tribünlere çağrıldı... 37 yaşındaki Fransız 2 yıl sonra Kadıköy'de ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi olympiacos mathieu valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.