Mata yüzleri güldürüyor

Süper Lig'de ilk devrenin son maçında Cimbom evinde Hatayspor'u 4 golle geçti. Bu maçın kahramanı sarı-kırmızılı takımın tecrübeli orta sahasıydı. Galatasaray'ın yıldızı Juan Mata, sahada ve idmanda gösterdiği performansla yüzleri güldürüyor. İşte ayrıntılar...

Cimbom'un tecrübeli orta saha oyuncusu Juan Mata, geldiği günden bu yana pek fazla şans bulamadı. Ancak son Hatayspor maçında 2 kez gol sevinci yaşayan İspanyol orta saha, kritik dönemde yaptığı katkılar ile dikkatleri üzerine çekti.

Fanatik'te yer alan habere göre; Okan Buruk'un bu anlamda son dokunuşu Mata'ya oldu. 35 yaşındaki İspanyol oyuncu, iyi oynamadığı bir maçta hemen kenara alınmadı ve devre sonundaki iki golüyle galibiyette önemli bir rol oynadı. İdmanlarda da performansını yükselten 34 yaşındaki oyuncunun, önümüzdeki dönemlerde de süre bulacağı bildirildi.

Mata yüzleri güldürüyor ile ilgili etiketler Juan Mata Süper Lig Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.