Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman Karakterine hayat veren 27 yaşındaki oyuncu Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı. Genç oyuncu sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlandı.

24 Mayıs Pazartesi akşamı 71. bölümüyle ekranlara veda edecek olan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Neriman karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlandı. Evlilik için ilk adımı atan Gizem Katmer, nişandan kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Gizem Katmer nişanı için Züleyha Kuru imzalı mini bir elbise tercih etti.

Çiftin nişan karelerine aralarında Ezgi Mola, Açelya Devrim Yılhan, Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden tebrik mesajı yağdı.


İşte Gizem Katmer ile Güçlü Aydoğdu'nun nişan töreninden kareler...

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı - Resim : 2

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı - Resim : 3

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı - Resim : 4


Gizem Katmer, geçtiğimiz haftalarda Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüyle ilgili şu açıklamaları yapmıştı: ''Masumlar Apartmanı dizisiyle hayatım değişti. Uğruna emek verdiğim işi yapıyorum, geleceğe dair umudum var. İnsanın sevdiği işi yapıyor olması müthiş bir özgürlük, daha mutluyum. Çok şey öğrendim. Kamera önüyle ilgili, dizi setleriyle ilgili oyunculukla ilgili. Bir sürü güzel şey kattı bana.''

 

 

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolunda ilk adımı attı ile ilgili etiketler Güçlü Aydoğdu gizem katmer masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.