Masumlar Apartmanından Sürpriz! Seyirciyi Şok Etti! Bakın Hangi Ünlü Yıldız Geldi

Gerçek bir hayat hikâyesi olan, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” isimli romanından esinlenerek hazırlanan, TRT 1’in en çok sevilen dizilerinden ‘’Masumlar Apartmanı’’ dizisi yeni sezonda da kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Gerçek bir hayat hikâyesi olan, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” isimli romanından esinlenerek hazırlanan, TRT 1’in en çok sevilen dizilerinden  ‘’Masumlar Apartmanı’’ dizisi yeni sezonda da kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Masumlar Apartmanından Sürpriz! Seyirciyi Şok Etti! Bakın Hangi Ünlü Yıldız Geldi

Enürezis(alt ıslatma), Obsesif komplusif bozukluk(yineleyici obsesyonlar ve/veya kompulsiyonların görüldüğü, genellikle süreğen, kimi zamanda dönemsel gidiş gösteren, kişinin günlük işlevlerini belirgin olarak etkileyen bir hastalık), dispozofobi(kompulsif biriktirme hastalığı bu hastalık aynı zamanda istifçilik olarak da geçiyor.) hastalıklarını etkili bir şekilde işleyen dizi, akıllara durgunluk veren sahneleriyle izleyiciler tarafından ilgi ve merakla izlenmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanında Sürpriz İsim Erol Evgin

Yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği, psikolojik ve drama türündeki Masumlar apartmanı şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozalı vardır.

Masumlar Apartmanından Sürpriz! Seyirciyi Şok Etti! Bakın Hangi Ünlü Yıldız Geldi - Resim : 2

Onur Güvenatam tarafından yaratılan, İstanbul'da aynı evde yaşayan dört kardeşin psikolojik sorunlarının yanı sıra sosyal ve aile hayatlarını konu alan sevilen dizi, kadrosuna dahil ettiği Melisa Şenolsun ile büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu haftaki bölümü ile yine reytingleri tavan yapan dizide sürpriz bir isim daha vardı. Masumlar apartmanında sürpriz isim Erol Evgin dizinin bir sahnesinde yer alarak izleyicileri şaşırttı

Masumlar Apartmanı Dizisinde Erol Evgin Sürprizi

Büyük âşıklar Gülben ve Esat’ın vermiş olduğu evlilik kararıyla dizide tatlı telaşlar başlamıştı. En büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmek olan Gülben Esat’ı beklerken yine sandalyesini ve oturduğu masayı kullanabilmek için gerekli önlemleri alıyordu. Tam o esnada birden diziye konuk olan sürpriz isim Erol evgin geldi. Gülben’in şaşkınlıktan dili tutulmuştu. Esat’ın Gülben’e evlilik teklifi ettiği sırada masumlar apartmanı dizisinde Erol Evgin sürpriziyle sevilen dizi yüzde tebessümler bıraktırdı.

Masumlar Apartmanından Sürpriz! Seyirciyi Şok Etti! Bakın Hangi Ünlü Yıldız Geldi ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.