Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Esat'ın Çöpe Verdikleri Tepki Olay Oldu

İkinci sezonunda da en çok izlenen yapımlar arasında yerini koruyan Masumlar Apartmanı 59. bölümünde gerçekler bir bir ortaya çıktı. Gülben'in Esat'a gerçeği anlatması bölüme damga vurdu. Öte yandan Naci ve Esat'ın çöp daire karşısında verdikleri tepki çiftlerin sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü.

Her Salı akşamı hikayesi, replikleri ve aşkları ile izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı 59. bölümüyle ekrana geldi. Gülben'in Esat'a tüm gerçeği anlatması ile başlayan yeni bölümde Naci ve Safiye arasında da son zamanların en duygusal sahneleri yaşandı. Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Esat'ın Çöpe Verdikleri Tepki Olay Oldu...

Masumlar Apartmanı Esat'ın çöpe verdiği tepkiyle Naci'nin verdiği tepki arasında kıyaslama yapan dizinin takipçileri sosyal medyada tartışma başladı.

Kim Daha Çok Seviyor? Naci Mi, Esat Mı?

Dizinin son bölümünde Naci'nin çöpleri gördüğünde Safiye'ye verdiği sıcak tepki ile Esat'ın öğrendiği anda verdiği tepki iki çift arasında kıyaslamalara neden oldu.

İşte o tepki

Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Esat'ın Çöpe Verdikleri Tepki Olay Oldu

Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Esat'ın Çöpe Verdikleri Tepki Olay Oldu ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.