Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin Ruhu Geziyor! Han'ın İnci Özlemi Hiç Bitmiyor!

Masumlar Apartmanı 58. bölümü ile ekrana geldi. Artık reytinglerde zirveyi zorlayamayan dizide Han'ın İnci özlemi hiç bitmeyecek. Zira dizinin son bölümünde İnci'nin olduğu döneme flashbackler o kadar çoğaldı ki Han, “Ben onun hayatına girmeseydim eğer, İnci hala yaşıyor olacaktı.” sözü damga vurdu.

Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı eski günlerini arıyor. Reytinglerde artık beklentileri karşılayamayan dizi sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Binnur Kaya'nın da rol alması dikkat çekti.

İnci'nin Ruhu Masumlar Apartmanı'nda Geziyor!

Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakteri unutulmuyor. Rüya ve Ceylan'ın katılması bile bu gerçeği değiştiremedi. Öyle ki yayınlanan son bölümde Han'ın, “Ben onun hayatına girmeseydim eğer, İnci hala yaşıyor olacaktı.” sözü birçok kişiyi derinden etkiledi.

Binnur Kaya’nın Doktor hanım olarak hikayede yer aldığı Masumlar Apartmanı’nın 58. bölümünde Han’ın çöplerin ortasında delirdiği anlarda ise Ezgi Mola’nın canlandırdığı ablası Safiye’ye yakalanıyor.

Safiye, Han’ı öyle kötü bir halde görecek ki, bunun hikayede önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Han, “Abla sence ben temizlenebilir miyim?” diyerek herkesi yüreğinden yakalayan bir soru soruyor. İnci’nin ölümünün etkisini hala üzerinde hisseden Han’ın yaşadığı duygusal boşlukta Birkan Sokullu’nun muhteşem performansı da hayranlarını mest ediyor.

Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin Ruhu Geziyor! Han'ın İnci Özlemi Hiç Bitmiyor! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı inci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.