Masumlar Apartmanı Yeni İncisini buldu! Alev Alev Dizisinin Güzel Oyuncusu Sinyali Verdi!

Son olarak Show Tv'de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol alan Demet Evgar ile ilgili ilginç bir iddia gündeme bomba gibi düştü. TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin yapımdan ayrılmasıyla yerine O'nun geçeceği konuşulmaya başlandı.

Kısa bir süre önce sezon finali yapan Masumlar Apartmanı dizisi için iddialar günden güne değişiyor. Dizide İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah'ın Masumlar Apartmanı'ndan ayrılmasıyla yerini dolduracak yeni oyuncu için karar vermeye çalışan yapımcılar Alev Alev dizisinin başrol oyuncusu ile görüşme halinde olduğu gündeme geldi.

Alev Alev dizi oyuncusu Demet Evgar kimdir? Demet Evgar kaç yaşında,  nereli? - Haberler

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılışı sevenlerini üzmüş ardından oyuncu açıklama yapmak zorunda kalmıştı. Açıklamada bu arılığın sevenlerini üzmememesi gerektiği söyleyen oyuncu, bunun anlamsız olduğunu ifade etmişti.

Adı Masumlar Apartmanı dizisi ile anılan başarılı oyuncu Demet Evgar, muhabirlerin sorusu üzerine; "Yeni sezon için gelen teklifleri değelendirme aşamsındayım. Bunlardan birisi de Masumlar Apartmanı. Bakalım, ilerleyen günler bize neler getirecek" dedi.

Son olarak Show Tv'de yayınlanan Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü ve Dİlan Çiçek Deniz ile başrol oynayan Demet Evgar, Masumlar Apartmanı dizisinde yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Masumlar Apartmanı Yeni İncisini buldu! Alev Alev Dizisinin Güzel Oyuncusu Sinyali Verdi! ile ilgili etiketler TRT 1 Demet Evgar masumlar apartmanı inci
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.