Masumlar Apartmanı sezon finaline o sahne damga vurdu! Üç kardeş başladıkları yere döndü: Yalnızlığa ve mutsuzluğa...

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı sezon finaliyle sosyal medyaya damga vurdu. İnci'nin ölümüne dayanamayan Han, Naci'nin gidişine ağlayan Safiye ve evlilik teklifini reddeden Gülben yani üç kardeş, hikayede başladıkları yere döndüler. Yani yalnızlığa ve mutsuzluğa...

Masumlar Apartmanı sezon finalini bu akşam yaptı. Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola'nın rol aldığı ve Salı akşamları TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 8 Haziran akşamı izleyenlerine veda etti. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin diziden ayrılma sahnesi ise izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Bir kaza sayesinde tanışan Han ve İnci, yine bir kaza sonucu birbirlerinie veda ederken, Han ve İnci'nin veda sahnesi çok konuşuldu.

Öte yandan Gülben'in Esat'ın evlilik teklifini reddetmesi ise bir başka konuşulan olaydı. Reddedilmesine rağmen Esat'ın gösterdiği tavır ise takipçleri tarafından üzütünyle karşılandı. Safiye, bir yandan Han ve İnci'yi düşünmesi ve aile sorunları ile baş etmeye çalışması diğer yandan ise Naci'nin gidişi ile tamamen darmadağın olmuştur.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye, Gülben ve Birkan'ın başladıkları noktaya döndükleri sosyal medyada dile getirilen bir ayrıntıydı. Her üç kişi de diziye başlarken yalnız ve mutsuzdu, biterken de.

Masumlar Apartmanı sezon finaline o sahne damga vurdu! Üç kardeş başladıkları yere döndü: Yalnızlığa ve mutsuzluğa... ile ilgili etiketler TRT 1 Han masumlar apartmanı sezon finali inci safiye gülben
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.