Masumlar Apartmanı Sezon Finali Açıklandı! Ezgi Mola Paylaştı! Son Sahnede Herkes Ağlayacak! Safiye’nin Yapacakları Göz Dolduracak

15 Eylül 2020 tarihinden bu yana her Salı akşamı saat 20:00 da ekranlara gelen fenomen dizi Masumlar Apartmanı’nın yaz sezonu için ekranlara veda edip etmeyeceği merak konusuydu.

15 Eylül 2020 tarihinden bu yana her Salı akşamı saat 20:00 da ekranlara gelen fenomen dizi Masumlar Apartmanı’nın yaz sezonu için ekranlara veda edip etmeyeceği merak konusuydu. Psikiyatr olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlama olan Kırmızı Oda, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerden olan Masumlar Apartmanı da diğer diziler gibi izlenme oranları ile başarısını kanıtlıyor.

Otuz üç bölümü ile ekranlara gelen başarılı dizi senaryosu ile de büyük ilgi uyandırıyor. Farah Zeynep Abdullah ( İnci ), Ezgi Mola ( Safiye ), Merve Dizdar ( Gülben ), Birkan Sokullu ( Han ) ve Metin Coşkun ( Hikmet ) gibi birbirinden yetenekli oyuncular Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Masumlar Apartmanı Sezon Finali İçin Geri Sayıma Başladı

 

Annesinin hayalinden kurtulamayan temizlik hastası olan Safiye onun erkek kardeşi olan Han, Safiye’nin kız kardeşi olan hiç sevgi görmemiş ablası Safiye’nin söylediklerinden dışarıya çıkmayarak bir hayat sürdüren Gülben’in hikayesi ile Dedesi ve erkek kardeşi ile yaşamını sürdüren İnci’nin Han ile araba kazasında tanışarak aşık olmuşlardır.

Masumlar Apartmanı Sezon Finali Açıklandı! Ezgi Mola Paylaştı! Son Sahnede Herkes Ağlayacak! Safiye’nin Yapacakları Göz Dolduracak

Han ile İnci aşık olduktan sonra da evlenerek yeni bir hayata başlamışlardır. İnci evlendikten sonra Han ile birlikte Han’ın takıntı dolu kız kardeşlerinin yaşadığı evde yaşamaya başlamıştır.

Masumlar Apartmanı Her Bölümde Beğeni Kazanıyor

 

En son ise beş bölüm daha ekranlarda izleyenleri ile buluşmayı planlayan dizi otuz yedinci bölümü ile sezon finali yapacağını açıkladı. Gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılan Madalyonun İçi adlı kitabın Çöp Apartman bölümündeki hikayeden uyarlanarak hazırlanan senaryo her hafta çıkan bölümleri ile izleyenleri heyecanlandırmayı başarıyor. İlk bölümden bu zamana kadar yayınlanan her bölümünde karakterlerin ruh hayatının başarılı oyunculukları ile seyirciye yansıtmaları büyük beğeni topluyor.

Masumlar Apartmanı Sezon Finali Açıklandı! Ezgi Mola Paylaştı! Son Sahnede Herkes Ağlayacak! Safiye’nin Yapacakları Göz Dolduracak ile ilgili etiketler safiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.