Masumlar Apartmanı Safiye'nin Geçmişinden Gelen Büyük Sır Ortaya Çıktı!

Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı 61. bölümüyle ekrana geldi. Safiye'nin geçmişinden gelen büyük sırrın ortaya çıktığı dizinin son bölümünde Gülben hamile olduğunu ilk kez terapistine açıkladı. İşte Masumlar Apartmanı son bölüm detayları...

Masumlar Apartmanı 61. bölümüyle yine büyük bir sırrın ortaya çıkışına sahne oldu. İki sezondur devam eden ve ilgiyle takip edilen dizinin bu akşam ekrana gelen son bölümünde Safiye'nin geçmişinden gelen büyük sır ortaya çıktı. Ezgi Mola'nın oyunculuk performansının üst düzey olduğu bir başka sahne ise Mola'nın saçlarını kestiği sahne oldu.

Safiye'nin geçmişinden gelen büyük sırrın ortaya çıktığı Masumlar Apartmanı dizisinde olay sahneler sosyal medyanın da gündemine oturudu. Ezgi Mola'nın sahneleri adeta yaşadığı dizinin son bölümünde Gülben de hamile olduğunu açıkladı.

Masumlar Apartmanı Safiye'nin Geçmişinden Gelen Büyük Sır Ortaya Çıktı!

Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye, geçmişinde büyük bir hastanede kaldı. Çok zor günler geçiren Safiye annesi Hasibe'ye bürünmüş yalnız kalmamak için.

Gülben Hamile Olduğunu İlk Ona Açıkladı

Masumlar Apartmanı Gülben'in hamile olduğu dizinin fragmanında verildi. Ancak yeni bölümde Gülben hamile olduğunu ilk kez terapistine açıkladı.

Masumlar Apartmanı Safiye'nin Geçmişinden Gelen Büyük Sır Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı safiye geçmiş sır
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.