Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Yeni bölüm tekrarı ne zaman?

Masumlar Apartmanı 27. bölüm ile TRT 1’de. Fenomen dizi Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı yakından takip edenler için oldukça önemli. Peki, Masumlar Apartmanı bölüm tekrarı ne zaman?

TRT 1 ekranlarının kısa zamanda en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve her bölümü ile olay yaratan Masumlar Apartmanı tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 27. bölümünün saat kaçta başlayacağı da oldukça merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı Hangi Günler Yayınlanıyor, Saat Kaçta Başlıyor?

Masumlar Apartmanı dizisi Salı akşamları yayınlanıyor. 23 Mart Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Masumlar Apartmanı 27. bölümü saat 20.00’da başlıyor.

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder.

Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

Masumlar Apartmanı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Yeni bölüm tekrarı ne zaman? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı hangi günler Masumlar Apartmanı saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.