Masumlar Apartmanı Gülben Mutluluk Yolunda! Evleniyor Ancak Başı Dertten Kurtulmayacak Gibi

Yayın hayatına başladığı günden beri ilgiyle izlenen TRT1'in dizisi Masumlar Apartmanı 41. bölümüyle Salı günü ekranlara geldi. Geçen sezon yayın hayatına başlayan fenomen dizi her hafta izlenme oranlarıyla reytinglerde ilk sıralarda yer aldı.

Yayın hayatına başladığı günden beri ilgiyle izlenen TRT1'in dizisi Masumlar Apartmanı 41. bölümüyle Salı günü ekranlara geldi. Geçen sezon yayın hayatına başlayan fenomen dizi her hafta izlenme oranlarıyla reytinglerde ilk sıralarda yer aldı. 41 bölümünde meydana gelen olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan 'Masumlar Apartmanı' dizisinin sevenleri merak içinde kaldı.

41. Bölümünde Masumlar Apartmanında Yaşananlar

Gülben'in mutluluğa adım adım yaklaşması izleyenleri sevindirdi. Esat ile evlilik kararı alan Gülben'in mutluluğu görülmeye değerdi. 41. bölümde izleyenler ne kadar sevinse de bir o kadar üzüldü. İsteme töreninde Gülben'in başına gelenler izleyenleri üzdü. Gülben'in en mutlu günü yarım kaldı.

Gülben'in içi içini yemektedir. İsteme günü yaklaştıkça panik içinde olan Gülben aynı zamanda çok mutludur. Uzun zamandır hayalini kurduğu evlilik sonunda gerçekleşecektir. Mutluluk Gülben için artık daha yakındır.

Masumlar Apartmanı Gülben Mutluluk Yolunda! Evleniyor Ancak Başı Dertten Kurtulmayacak Gibi

Gülben'in stres altında olması korkularını tekrar ortaya çıkarmıştır. Esat ile yuva kurma hayalinde olan Gülben'in isteme gecesinde yaşadıkları herkeste paniğe yol açar. Esat ve annesi adeta şok geçirir. 

Safiye Gülben'in Yanında 

Kardeşinin stresli halini gören Safiye, Gülben için elinden gelen her şeyi yapar. Kardeşinin heyecanına ortak olan Safiye aynı zamanda en büyük desteği de göstermiştir. En güzel gününü mahvetmek istemeyen Gülben, en büyük korkusuna yenik düşer.

Esat ve annesinin gözleri önünde çok zor bir durumda kalan Gülben şimdi ne yapacaktır? 42. bölüm fragmanı heyecanla beklenen 'Masumlar Apartmanı' nın sevenleri yeni bölümde neler olacağını iple çekiyor.

Gülben'in son sahnede zorda kaldığı yerde biten 41. bölüm reytinglerde yine üst sıralarda yer aldı. 42. bölüm fragmanı merakla beklenen 'Masumlar Apartmanı' ilgiyle izlenmeye devam edecektir.

Masumlar Apartmanı Gülben Mutluluk Yolunda! Evleniyor Ancak Başı Dertten Kurtulmayacak Gibi ile ilgili etiketler safiye gülben
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.