Masumlar Apartmanı Dizisinde Sorun Çıktı! Yeni Sezonu Etkileyecek! Hatta Başlamaması Bile Söz Konusu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından çok beğenilen Masumlar Apartmanı dizisinde beklenmeyen gelişme yaşandı. Haziran ayında sezon finali yapan dizinin ne zaman başlayacağını merak eden izleyici, Merve Dizdar'ın sosyal medyada ki hesabından 'diziyi çok özledim' şeklinde yaptığı yorumdan sonra heyecana kapılmıştı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan  ve izleyici tarafından çok beğenilen Masumlar Apartmanı dizisinde beklenmeyen gelişme yaşandı. Haziran ayında sezon finali yapan dizinin ne zaman başlayacağını merak eden izleyici, Merve Dizdar'ın sosyal medyada ki hesabından 'diziyi çok özledim' şeklinde yaptığı yorumdan sonra heyecana kapılmıştı.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmeler dizinin daha mı geç başlayacak sorusunu akıllara getirdi. Büyük bir heyecanla dizinin yayınlanmasına bekleyen Masumlar Apartmanı sevenleri Ezgi Mola'nın açıklamalarından sonra umutsuzluğa düştü. 

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlayacak?

Dram, psikoloji ve aşk türündeki dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı. Senaristi ise Deniz Madanoğlu ile Rana Madanoğlu. Başrollerinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın oynadığı dizinin diğer başrolü Farah Zeynep Abdullah sezon finalinde diziden ayrılmıştı.

Masumlar Apartmanı Dizisinde Sorun Çıktı! Yeni Sezonu Etkileyecek! Hatta Başlamaması Bile Söz Konusu

Atilla Şendil, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Gizem Katmer ve Emir Özden dizinin diğer oyuncuları. Ne zaman başlayacağı henüz netleşmeyen dizinin Ezgi Mola'nın korona virüse yakalanması ile ileri bir tarihte ekranlara geleceği öngörülüyor.

Ezgi Mola Dizide Yer Alacak mı?

En son Netflix'te yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisinin çekimlerinde yer alan Ezgi Mola'nın sağlık durumu her iki dizininde planlarını alt üst etmiş durumda. Belirlenen tarihten ileri bir zamanda başlayacağı anlaşan dizinin yeni sezonda neler yaşanacağı merak konusu. Sezon finalinde trafik kazası geçirerek ölen İnci'nin yerine gelecek olan isim merakla beklenirken, Gülben ve Esat'ın aşkı herkesi duygulandırmıştı.

Masumlar Apartmanı Dizisinde Sorun Çıktı! Yeni Sezonu Etkileyecek! Hatta Başlamaması Bile Söz Konusu - Resim : 2

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi isimli romandan uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, obsesif davranışları olan dört kardeşin hikayesini anlatmaktadır. Evde tek erkek kardeş olan Han'ın kıskançlık ve sahiplenme güdüsü ile başa çıkmaya çalışan eşi İnci'nin psikolojik sorunları olan dört kardeşin arasına girmesi ile yaşanan olayları çarpıcı bir şekilde seyirciye aktarıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisinde Sorun Çıktı! Yeni Sezonu Etkileyecek! Hatta Başlamaması Bile Söz Konusu ile ilgili etiketler Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.