Masumlar Apartmanı Dizisinde Safiye Herkes İçin Dönüm Noktası Olacak Kararı Verdi!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye, Doktor Hanım'ı ziyaretinden sonra herkes için dönüm noktası olacak kararı veriyor. Masumlar Apartmanı 66. bölümünde neler yaşanacak merakla takip ediliyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Safiye'nin vereceği karar dikkat çekecek.

“Masumlar Apartmanı” 12 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor.
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nda bu hafta neler yaşanacak? İşte detaylar:

Ceylan, kazanın ardından hastaneye kaldırılır. Han, endişe içinde doktorun vereceği haberi beklerken bir yandan da suçluluk duygusuyla boğuşur. Üstelik, kazanın sonuçları sadece onlar için değil, başkaları için de ağırdır. Han’ın yine çöplüğe sığınmaktan başka çaresi kalmaz. Burada yaşadığı bir karşılaşma ise hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.

Gülben, hem Han hem de Safiye için endişelenirken, babasının yaptığı bir şey onu derinden etkiler. Memduh’un biyopsi sonucu hazırdır ancak Ege’yle birlikte hastaneye giderlerken, sonucu öğrenmeyi bir gün daha ertelemek ister. Onun yerine, torunuyla birlikte bir hayalini gerçekleştirecektir. Safiye, doktor hanımın ziyaretinden sonra belki de herkes için dönüm noktası olacak bir karar verir. Gidip o kişiyle vedalaşacaktır.

Masumlar Apartmanı Dizisinde Safiye Herkes İçin Dönüm Noktası Olacak Kararı Verdi! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı Safiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.