Masumiyet'i birbirine katacak Avukat Beril! Süreyya Güzel kaç yaşında, evli mi?

Masumiyet dizisini karıştıracak Avukat karaktarini oynayan Süreyya Güzel kaç yaşında, evli mi gibi sorular, dizinin yeni bölümünün bu akşam FOX TV'de ekrana geldi. Avukat Beril Masumiyet izleyicisinin merak konusu oldu.

Avukat Beril Masumiyet dizisinin kadrosuna katıldı. Sezona bomba gibi bir giriş yapan ve ilk bölümden itibaren izleyicinin merak konusu olan Masumiyet dizisi, FOX TV'de her Çarşamba ekrana geliyor. Avukat Beril karakterini canlandıran Süreyya Güzel kimdir?

AVUKAT BERİL KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, eğitmen Süreyya Güzel, 12 Haziran 1974 tarihinde dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Süreyya Güzel, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Tiyatro Ayna, Düşün Sahnesi, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakta ve Duru Tiyatro'daki oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. Güzel, aynı zamanda reklam filmlerinde ve müzik kliplerinde de oynamaktadır.

Masumiyet’te İlker’in avukatı Beril kimdir? Süreyya Güzel hakkında bilgiler

 

Masumiyet'i birbirine katacak Avukat Beril! Süreyya Güzel kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Fox TV süreyya güzel kimdir avukat beril
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.