Masumiyet Setinde İlayda Alişan Öyle Bir Poz Verdi Ki! Alev Alev Dizisi Oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’de Boş Durmadı!

Fox tv ekranlarında yayınlanan ve ani bir kararla final yapan Masumiyet dizisi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Final yolunda ilerleyen Masumiyet dizisi setinde İlayda Alişan’dan son pozlar ortaya çıktı. Aynı zamanda Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisi ile ilgili son dakika haber vererek dikkat çekti.

Fox tv ekranlarında yayınlanan ve ani bir kararla final yapan Masumiyet dizisi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Final yolunda ilerleyen Masumiyet dizisi setinde İlayda Alişan’dan son pozlar ortaya çıktı. Aynı zamanda Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisi ile ilgili son dakika haber vererek dikkat çekti. 

Masumiyet Setinde İlayda Alişan Öyle Bir Poz Verdi Ki! Alev Alev Dizisi Oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’de Boş Durmadı!

Ekranların geçtiğimiz haftalarda finale giden iki dizisinin iki başarılı oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ve İlayda Alişan, oyunculuklarıyla dikkat çeken iki isim arasında yer alıyor.  Farklı projelerle kariyerlerine sağlam ve emin  adımlarla ilerleyen iki genç ünlü oyuncudan, dizinin setinden gelen son paylaşımlar sosyal medya platformlarında çok sayıda beğeni elde etti.  

Son Paylaşımlar Dikkatlerden Kaçmadı

 

Show TV’de yayınlanan  ve büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Alev Alev dizisinde Rüya karakterini oynayan isim Dilan Çiçek Deniz. Güzel oyuncu, 27 Mayıs Perşembe akşamı 28. bölümüyle ekrana tamamen veda edecek olan dizinin çekimlerinin sona erdiğini, yaptığı son paylaşımla açıklamış oldu.

Masumiyet Setinde İlayda Alişan Öyle Bir Poz Verdi Ki! Alev Alev Dizisi Oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’de Boş Durmadı! - Resim : 2

Bu akşam heyecanlı bir bölümü ekrana gelecek olan Alev Alev dizisinin setinden ara verildiği dün akşam saatlerinde duyuruldu. Dilan Çiçek Deniz’in yaptığı çarpıcı paylaşımına göre, dizinin çekimlerinin sona erdiği anlaşıldı.

Masumiyet Setinde İlayda Alişan Öyle Bir Poz Verdi Ki! Alev Alev Dizisi Oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’de Boş Durmadı! - Resim : 3

Dizilerde Final Rüzgarı Esiyor

 

Bir başka ünlü oyuncu İlayda Alişan ise Çukur dizisinde yer aldığı Akşın karakteriyle dikkatleri üzerine çektikten sonra şimdi de Masumiyet dizisindeki Ela karakteri ile izleyici ile buluştu. Dizinin on üçüncü bölümde final yapacağı kısa bir süre önce belirtilmişti.

Masumiyet Setinde İlayda Alişan Öyle Bir Poz Verdi Ki! Alev Alev Dizisi Oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’de Boş Durmadı! - Resim : 4

İlayda Alişan’ın başarılı oyunculuk performansı seyirciler tarafından sosyal medyada da takdir ve beğeni ile karşılandı. Genç ve başarılı oyuncu, dizisinin setinden sık sık yeni paylaşımlar yaparak dikkat çekti. Dizi yakın bir zamanda final yapacak. 

Masumiyet Setinde İlayda Alişan Öyle Bir Poz Verdi Ki! Alev Alev Dizisi Oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’de Boş Durmadı! ile ilgili etiketler Masumiyet