Masum 82.bölüm İzle! 12 Haziran Masum 82.Bölüm izle neler oldu? Gopi'nin verdiği ilaç neler yapacak? 83.bölüm fragmanı yayında mı?

Masum 82.Bölüm İzle! Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün saat 16.10'da ekrana gelen Masum 82.bölümüyle 12 Haziran Cuma günü de izleyenlerini ekran başına kilitledi. Gopi'nin Mani'ye verdiği ilaç yan etki yapıyor. Bunun üzerine Gopi ne yapacak? Okuma yazması olmayan Gopi eğitim mi alıyor? 12 Haziran Masum 82.bölüm izleme linki ve Masum 83.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı ve detaylar haberimizde...

Masum 82.Bölümü İzle ile ekranlara geldi. Kanal 7 Ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün izleyenlerini saat 16.10'da ekrana kilitlyen Masum 82.bölümüyle Cuma günü ekrana geldi. Gopi'nin Mani'ye verdiği ilaç yan etki yapsa da Gopi bu durumdan etkilenmişe benziyor. İşte Masum 82.bölüm izleme linki ve Masum 83.bölüm fragmanı yayında mı sorusunun cevabı ve detaylar haberimizde...


MASUM 82.BÖLÜM İZLE!

12 HAZİRAN MASUM 83.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masum 82.bölümü ile 12 Haziran Cuma akşamı ekrana geldi. Masum 83.bölüm fragmanı henğz yayınlanmadı. Yayınladığı takdirde haberimizde bulabilirsiniz.

MASUM.82.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gopi’nin Mani’ye verdiği ilaç yan etki yapar. Herkesin içinde zor duruma düşen Gopi gözyaşlarına boğulur. Kendini çaresiz hisseden Gopi ne yapacak?

Mani bir anda hastalanır ve Gopi ona ilaç verir. Verdiği ilaç Mani’ye yan etki yapınca eve gelen doktor Gopi’ye kızar. Rashi bu durumdan çok mutlu olur. Okuma yazma bilmeyen Gopi herkesin içinde küçük düşer. Ahem Gopi’ye çok öfkelenir ve ona hakaret eder.

Kokila ise gelinini savunmaya çalışır. O sırada orada bulunan Urmila ortalığı iyice karıştırmak için elinden geleni yapar fakat Kokila onun bu çabasını boşa çıkarmayı başarır. Vicdan azabı çeken Gopi ne yapacak?

Masum 12 Haziran Cuma 82. Bölüm Fragmanı İzle

MASUM DİZİSİ

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce amcası onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel

 

 

Masum 82.bölüm İzle! 12 Haziran Masum 82.Bölüm izle neler oldu? Gopi'nin verdiği ilaç neler yapacak? 83.bölüm fragmanı yayında mı? ile ilgili etiketler Kanal 7 masum 82.bölüm izle masum 83.fragman izle kanal 7 izle canlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.