MasterChef'ten Kırmızı Oda'ya çılgın transfer! Jüri üyeliğinden oyunculuğa geçiş yapıyor! İşte o jüri üyesi

tv8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'den Kırmızı Oda dizisine bomba bir transfer gerçekleşmek üzere... Yıllardır süren yarışmada jüri üyeliği yapan isim oyunculuğa geçiş yapıyor. Hem yarışmanın hemde Kırmızı Oda dizisinin takipçileri sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu.

MasterChef Türkiye 2021'de bu akşam haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Rabia Nur Çamurlu'nun eleme adayı olduğu yarışmanın 19 Ekim akşamı yayınlanan son bölümü öncesi sosyal medyaya düşen bomba bir iddia kullanıcıları şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı programdan Kırmızı Oda'ya çılgın bir transfer haberi geldi.

tv8'de yer alan yarışma MasterChef'te jüri üyeliği yapan Danilo Şef'in Kırmızı Oda dizisinde rol alacağı iddia edildi. Son günlerde eşiyle boşanma haberleri ortaya çıkan ve son yaptığı sosyal medya paylaşımı ile de mutsuz olduğu gözlenen Danilo Zanna'nın oyunculukta gözü olduğu ve bunun için Kırmızı oda yapımcıları ile de görüşme halinde olduğu iddiaları var.

Danilo Zanna'nın programı neden terk ettiği belli oldu

DANİLO ŞEF KIRMIZI ODA'YA MI GEÇİYOR?

Jüri üyeleri ile de aralarında problem olduğu konuşulan Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek ile olan boşanma süreci devam ederken MasterChef'te de eski enerjisi kalmadı.

Danilo Zanna no Twitter: "Bu atkıyı bitirmek için o kadar uğraştım ki bütün  yaz kullanıcam☀️☀️… " .

Bu yüzden şansınıı oyunculukta denemeye karar verdiği iddia edilen Danilo Zanna'nın Kırmızı Oda'da hangi rolde oynayacğı merak ediliyor. Şu sıralar Süveyda ve Rezzan'ın hikayelerinin anlatıldığı dizide Danilo Şefin hangi rolde olacağı ise henüz bilinmiyor.

MasterChef'ten Kırmızı Oda'ya çılgın transfer! Jüri üyeliğinden oyunculuğa geçiş yapıyor! İşte o jüri üyesi ile ilgili etiketler TV8 MasterChef Kırmızı oda danilo zanna Danilo şef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.