Masterchef'te tansiyon yükseldi! Tahsin ile Esra birbirine girdi!

MasterChef All Star'da bu hafta ödül oyunu Aydın'da yapıldı. Yarışmacılar ödülü kazanmak için mücadele ederken Tahsin ve Esra arasında tansiyon yükseldi. Esra, Tahsin'e şaka yollu takılırken, Tahsin'in sert çıkışı ortamı aniden gerdi.

MasterChef All Star'ın yeni bölümündeki ödül oyunu Aydın'da oynandı. Yarışmada Esra, ödül oyunu sırasında Tahsin'e takılıp gönderme yapınca olanlar oldu. Tahsin bir süre sonra buna karşılık verince tansiyon yükseldi. Esra'nın dayanamayıp tepki gösterdiği o anlarda Esra, Hasan'a "Birisi onlara iç hazırlıyordur. Ben kendi içimi de kendim hazırladım." dedi ve Tahsin'e şaka yollu takıldı.

Masterchef'te tansiyon yükseldi! Tahsin ile Esra birbirine girdi!

BAKLAVA BÖREK TANSİYON YÜKSELTTİ

Esra'nın "Tahsin'e baklavayı hatırlatın, sonra diğer börekleri hatırlatın" sözlerine genç yarışmacıdan yanıt gecikmedi. Tahsin, "Önce tarifini aldığınız böreği yapacaksınız Esra Hanım!" dedi.

SERGEN DE DAHİL OLDU

Programın ilerleyen dakikalarında Sergen "Okuyalım yine istatistikleri. Şefim lütfen hatırlatır mısınız?" dedi. Esra, ona "Hayır, istatistikler falan nereden çıktı Sergen, anlamıyorum ki?" sözleri ile karşılık verdi. Tahsin "Ne oldu şimdi şakalaşırken bir anda ciddiye aldın?" diye sorunca ipler gerildi. Esra "Annem bak!" diyerek açıklamada bulunurken Tahsin "Aynısını yaptın, annem deme bana! Siz yapınca şaka oluyor, biz yapınca ciddiye alıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Masterchef'te tansiyon yükseldi! Tahsin ile Esra birbirine girdi! ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.