MasterChef'te Su Böreği Gecesi! Kaptanlık Yarışını Kim Kazanacak?

MasterChef'te ilk sekiz belli oldu. 4 Aralık akşamı Gamze'nin elenmesinden sonra yarışmada işler iyice kızıştı. Yeni haftanın kaptanlık yarışmasının yapılacağı MasterChef yeni bölümde menüde Su böreği var. Mehmet Yalçınkaya'nın Somer Şefi elleriyle beslediği anların gülümsemeye neden olduğu MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazanacak? İşte yeni bölüm fragmanı...

tv8'in her bölümüyle olay yaratan yarışması MasterChef Türkiye 2022'de ilk sekiz yarışmacı belli oldu. Gamze'nin elenen son isim olduğu yarışmada yeni haftanın kaptanlık oyunu da bu akşam oynanıyor.

5 ARALIK MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Mavi takım kaptanının belli olacağı yarışmada en iyi su böreği tarifini yapan yarışmacı yeni haftanın takım kaptanı olacak. Adım adım finale giden MasterChef'te yeni bölüm fragmanı da geldi.

Öte yandan Somer Sivrioğlu, MasterChef Yağız hakkında gündeme gelen bir iddiayı dile getirdi. Fragmanda yer alan görüntüler sonrası Yağız hakkındaki önemli haber de bu akşam belli olacak.

MasterChef'te Su Böreği Gecesi! Kaptanlık Yarışını Kim Kazanacak? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.