MasterChef'te ödül oyununu kimler kazandı?

MasterChef'te ödül oyununu kimler kazandı? Haftanın eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te ödül oyunu için Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları bu akşam kıyasıya rekabet etti. Ödül oyununda yarışmacılar çay saati menüsü ile ünlü şeflerin karşısına çıktı. Masterchef'te ödül oyununu kazanan takım arasında bir yarış daha oldu ve üç isim ödüle hak kazandı. Peki, MasterChef ödül oyununu kimler kazandı?

MasterChef Türkiye'de 15 Ekim Cumartesi akşamı Ödül Oyunu heyecanı geride kaldı. Mehmet Çetinkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, Mavi takım ve Kırmızı takımdan en iyi tabakları çıkarmalarını bekledi. En iyi tabağı çıkararak ödül oyununu kazanan isimler gecenin sonunda belli oldu. 

MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'te ödül oyununda takımlar; vişneli mekik, patlıcanlı börektikas, mini pizza, yaban mersinli muffin, parmesanlı tuzlu grissini, ege otlu quiche, elmalı strudel, yer fıstıklı çikolatalı bar ve sakallı sandviç yaprak hünerlerini sergilediler.

Masterchef'te Ödül oyununu takım olarak Mavi Takım kazandı. Bu sonucun ardından Mavi Takım kendi arasında yarışma yaptı ve üç yarışmacı ödülü kazanmayı hak etti. 

KAZANAN YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?

Aileleri buluşma hakkı kazanan üç isim Tayfun, Ayaz ve Serpilay olarak açıklandı.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de haftanın eleme adayları;

Atike, Görkem, Kıvanç, Çağatay, Fatma Nur ve Burak Revanbahş olarak belirlenmişti.

MasterChef'te ödül oyununu kimler kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef eleme ödül Mavi takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.