MasterChef'te gergin anlar

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümüne Ayyüce ve Duygu arasındaki gerilim damga vurdu.

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar için iyi veya kötü ne varsa her düşündüğünü dobra üslubuyla dile getiren Barbaros Yoloğlu, Ayyüce ve Duygu'nun arasındaki mesafenin gittikçe açılmasına ve samimi arkadaşlık ilişkilerinin ortadan kalkmasına sebebiyet veren tartışmayı değerlendirdi.

MasterChef Türkiye'de yaşanan krizde her iki tarafın da konuşmasına yer verilerek çözüm yoluna gidilmeye çalışılsa da aralarında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken Barbaros Yoloğlu, Ayyüce Kamit'i destekleyici ifadeler kullanıp ''Ayyüce'yi hain sıfatına soktu, aynısını Sedat'a da yaptın'' ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşının bu söyledikleri karşısında kayıtsız kalamayan Duygu Acarsoy ise ''Ben kimseyi hain yerine koymadım, kimseye böyle bir şey de yakıştırmadım'' şeklinde yanıt verdi.

Bu konuşmaların üzerine stüdyo bir anda buz keserken yeniden söz alan Duygu Acarsoy, ''Ben kırılırsam kırarım ancak, durduk yere kimsenin kalbini kırmam!'' dedi.

MasterChef'te gergin anlar ile ilgili etiketler MasterChef TV8 tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.