MasterChef'te finale doğru... MasterChef 27 Aralık ikinci ceketi Kim kazandı?

MasterChef 27 Aralık Salı günü 169. bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümde yarışmacılar ikinci şef ceketini almak için kıyasıya mücadele ediyor. Peki ikinci ceketi kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de Metin, Görkem, Kıvanç, Burak Kaya ve Ayaz, ilk ceket için dün akşam yarıştılar. MasterChef'te ilk finalist belli olurken 27 Aralık'ta ise ikinci finalist için yarışmacılar kıyasıya bir mücadele sergileyecek. Bu akşam MasterChef'te şef Ebru Baybara Demir özel konuk olarak yer alıyor. İşte MasterChef'te ceketi giyen ikinci isim...

MASTERCHEF İKİNCİ CEKETİ KİM KAZANDI?

MasterChef'te 27 Aralık Salı günü Görkem, Kıvanç, Burak Kaya ve Ayaz, ikinci ceket için yarışacak. İkinci ceketin sahibi ise henüz açıklanmadı.

MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM KAZANDI?

Her gün bir ceket mücadelesinin olacağı MasterChef 2022'de sadece dört ceket sahibini bulacak. Pazartesi günü de ilk ceket için MasterChef jürisi yarışmacıları iki aşamalı bir oyuna soktu. İlk turda ise son 5'teki yarışmacıların, MasterChef'e kabul edildikleri ilk tabakları yeniden yorumlayarak yapmalarını istedi. Ardından şeflerin değerledirmesi sonrasında oylar verildi.

Masterchef'te finale geri sayım! Masterchef 27 Aralık ikinci ceketi kim giydi, ikinci finalist kim oldu ve kim kazandı?

Buna göre; Burak 16, Kıvanç 21, Metin 20, Ayaz 19 ve Görkem 17 puan alarak ilk turu tamamladı. Yarışmacılar ikinci aşamada ise bir şef tabağı yapıyor. Bu tabağı konuk şef Ahmet Dede hazırlandı. MasterChef'in ilk finalisti böylelikle 50 puanla Metin oldu.

 

MasterChef'te finale doğru... MasterChef 27 Aralık ikinci ceketi Kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.