Masterchef'in jüri üyesi yasak aşkıyla görüntülendi!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, bir yıldır birlikte olduğu yasak aşkı ile otelde görüntülendi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemek yarışması MasterChef'in jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun, programda çalışan bir editörle eşini aldattığı ortaya çıkmıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Somer Sivrioğlu ile Pınar adlı sevgilisi, önceki gün Beşiktaş'taki bir otelde görüntülendi. Otelde yemek yiyen ikili, taksiyle otelden ayrıldı.

Sivrioğlu'nun ihanet nedeniyle 18 yıllık Aslı Sivrioğlu'yla arası bozuk.

Masterchef'in jüri üyesi yasak aşkıyla görüntülendi!

Eşinin kendisini iş yerinde çalışan bir kadınla aldattığını öğrenen Aslı Sivrioğlu, yaptığı açıklamada "Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum. İki pırlanta evladımızın bu süreçte olumsuz etkilenmemesi için herkesten saygı istiyorum. Bu süreçte Avustralya'daki ve Türkiye'deki avukatlarım gerekli açıklamaları şahsım adına yapacaktır." demişti.

Masterchef'in jüri üyesi yasak aşkıyla görüntülendi! ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.