MasterChef Türkiye'de Fatih Terim Rüzgarı Esti!

Fatih Terim, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı MasterChef Türkiye programına gitti. Terim'in Acun Ilıcalı'nın kanalı tv8'ün programı Masterchef kadrosuyla çektirdiği fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Sarı- kırmızılı takımın efsane teknik direktörü Fatih Terim yeni sezon öncesi bir takım ile anlaşmadı. Terim'in Masterchef kadrosuyla çektirdiği fotoğraf paylaşıldı.

Terim, MasterChef'te

Ünlü teknik adam, beğeniyle izlenen Masterchef yarışmasının yapıldığı stüdyoya ziyarette bulundu. Terim, şef Mehmet Yalçınkaya ve program yapımcılarından olan İrem Kanan ile fotoğraf çektirdi. Mehmet Yalçınkaya, koyu bir Galatasaraylı olduğunu söylerken geçtiğimiz günlerde Terim'i yeni açtığı kendini restoranında ağırlamıştı.

Gündeme bomba gibi düşen Fatih Terim fotoğrafı

Öte yandan Fatih Terim, bu senin Şampiyonlar Ligi finalinde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalda yorumcu olarak yer almıştı.

MasterChef Türkiye'de Fatih Terim Rüzgarı Esti! ile ilgili etiketler Fatih Terim MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.