MasterChef Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında yer alan Tunahan Ak katıldığı eleme turu sonrası izleyicinin merak konusu oldu. Muzip cevapları ve girdiği diyaloglarla jüriyi de güldüren MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?

MasterChef 2021 devam ediyor. Birbirinden farklı performansların sergilendiği ve tv8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef 2021 eleme turları ile heyecan dolu anlara sahne oluyor. Son olarak bu akşam yarışmaya katılan Tunahan Ak adlı yarışmacı merak ediliyor.

MASTERCHEF TUNAHAN AK KİMDİR?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Tunahan Ak, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Ak, sosyal medyada da büyük destek gördü.

Masterchef Tunahan Ak

Sezonun fragmanında Mehmet Şef''in "Sana ne desem şimdi" sözüne "Evet deyin şefim, sokağa çıkma yasağı tamamlanacak" cevabı verince internette viral haline bile geldi. Bugünkü bölümün fragmanında da yine muzip cevapları kısa sürede oluşan hayran kitlesi tarafından binlerce kez paylaşıldı.Instagram hesabı @ttunahanak'tır.

 

MasterChef Tunahan Ak kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef tunahan ak kimdir