MasterChef takım oyununu hangi takım kazandı? 4 Ekim MasterChef dokunulmazlığını kim aldı? İşte yanıtı

MasterChef 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Bugün 4 Ekim takım oyunu oynanıyor. Bugünkü mücadeleyi kim kazandı merak edildi. Peki, MasterChef 4 Ekim takım oyununu hangi takım kazandı? MasterChef dokunulmazlığı kimler kazandı? İşte detaylar...

MasterChef All Star 3. ve 4. eleme adayları, 4 Ekim Çarşamba akşamı yaşanan dokunulmazlık oyunu heyecanı ile netlik kazandı. TV8 ekranlarında haftanın her günü sevenleriyle buluşan MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar yedi çeşit Fransız mutfağı menüsünde mücadele verdi. Zor geçen etabın ardından MasterChef 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımda ise yenilginin faturası kaptan Kerem'e kesildi. Peki, MasterChef eleme potasına kimler gitti?

ELEME POTASINA KİMLER GİTTİ?

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Azize eleme potasına takım kaptanı Kerem'i gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada en fazla ismi çıkan yarışmacı Tanya oldu. Böylece dün gece MasterChef eleme adayları Hasan, Cemre, Kerem ve Tanya olarak belirlendi. 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?


Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan Fransız mutfağına ait 7 çeşit yemek istedi. Gecenin menüsünde ise Salade de Poulpe, Vichyssoise, Souffle Au Fromage, Pissaladiere, Confit De Canard& Lyon Patates salatası, Beef Bourguignon&Patates püresi ve Crepes Suzette vardı.

Bu menü için verilen süre ile yarışmacılar en iyi tabakları çıkarmak için karşılaştı. Süre sonunda şeflerin yaptığı değerlendirme ile haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

 BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?


Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan mangal ile yaratıcı tabaklar istedi. Süre ise yine 45 dakika oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isim Azize oldu. Böylece Azize bireysel dokunulmazlığı elde etti.

 

MasterChef takım oyununu hangi takım kazandı? 4 Ekim MasterChef dokunulmazlığını kim aldı? İşte yanıtı ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.