MasterChef Takım Oyunu Kim Kazandı? 20 Eylül MasterChef Eleme Adayları

TV8 yarışması MasterChef 20 Eylül eleme adayları belli oldu. Jüri üyelerinin lezzetli köfte yapmalarını istediği yarışmacılar kıyasıya yarıştı. Haftanın takım kaptanlarının Vural ve Gamze olduğu MasterChef Türkiye'de 20 Eylül kazananları haberimizde.

En başarılı köte yapanların takımlarına puan kazandırığı MasterChef Türkiye'de haftanın takım oyunlarında Vural ve Gamze kaptan olmuşlardı. Kazanan mavi takım oldu. Peki 20 Eylül MasterChef eleme adayları kkimler oldu? İşte detaylar...

MASTERCHEF 20 EYLÜL ELEME ADAYLARI

Yarışmacılar, köfteler düellosuna çıktı. Kırmızı ve mavi takım üyeleri Türkiye'nin dört yanından köfteleri en başarılı şekilde yapmaya gayret etti. Kazanan ise mavi takım oldu.

Kırmızı takım üyeleri bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Oyun sonunda iki isim eleme potasına giriyor. MasterChef jürisi yarışmacılardan tuzda balık yaptı. Henüz kazanan belli değil.

MasterChef Takım Oyunu Kim Kazandı? 20 Eylül MasterChef Eleme Adayları ile ilgili etiketler MasterChef eleme adayları 20 eylül masterchef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.