MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? MasterChef'in yeni şefi kim?

MasterChef Türkiye All Star yarışması jüri kadrosunda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 14 Haziran Çarşamba akşamı başlayacak olan yarışmada Somer Sivrioğlu'nun yerine yeni bir jüri üyesi geleceği duyuruldu. Bu çerçevede 'MasterChef'deki yeni şef kim?' veya 'MasterChef şefi Somer niye değişti' gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? MasterChef'in yeni şefi kim? İşte ayrıntılar...

TV8'in sevilen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye All Star tanıtımlarda yer almayan Somer Sivrioğlu'nun yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Bu gelişmeler sonrasında programda Somer Şef'in yerine kimin yer alacağı ise açıklandı. Bu çerçevede 'MasterChef'deki yeni şef kim?' veya 'MasterChef şefi Somer niye değişti' gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? MasterChef'in yeni şefi kim? İşte ayrıntılar...

MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? MasterChef'in yeni şefi kim?

MASTERCHEF SOMER ŞEF AYRILDI MI? MASTERCHEF'İN YENİ ŞEFİ KİM?

TV8'de yayınlanan yeni tanıtım fragmanlarıyla birlikte MasterChef All Star yemek yarışmasının başlayacağı duyuruldu ve bu fragmanla birlikte yeni jüri üyesi de ortaya çıktı. Yapılan tanıtımda, Somer Sivrioğlu'nun yerine geçen ismin Yılmaz Öztürk olduğu açıklandı. Yılmaz Öztürk geçtiğimiz zamanlarda da MasterChef programında konuk jüri üyesi olarak yer almıştı, bu yüzden izleyiciler tarafından tanıdık bir isim olarak tekrar ekran karşısına çıkacak.

Fragmanda tanıtılan Yılmaz Öztürk, MasterChef All Star yarışmasında jüri üyeliği görevini üstlenecek. Bu yeni eklenen üyeyle birlikte jüri kadrosu daha da çeşitlendi ve yarışmaya yeni bir heyecan katıldı.

MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? MasterChef'in yeni şefi kim? - Resim : 2

Somer Sivrioğlu'nun yarışmada yer almayacağı haberleri de resmi olarak doğrulandı. Bu ayrılığın sebebi ise, Sivrioğlu'nun restoranında geçtiğimiz yıl meydana gelen istinat duvarı çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetmişti. Bu olayın ardından açılan dava sonucunda Somer Sivrioğlu'na 22,5 yıl hapis cezası istenmesi ve Avustralya'da işleri devam etmesi nedeniyle MasterChef yeni sezonunda yer almama kararı alındı.

MasterChef Türkiye All Star yarışması, 14 Haziran Çarşamba akşamı başlayacak ve yeni jüri üyesi Yılmaz Öztürk ile birlikte kaldığı yerden devam edecek.

MasterChef Somer Şef ayrıldı mı? MasterChef'in yeni şefi kim? ile ilgili etiketler TV8 MasterChef Somer Sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.