MasterChef Sergen'in Dilara'ya evlenme teklifi göz kamaştırdı! 3 şef nikah şahidi oluyor!

Bir süre önce iki yarışmacı Dilara ve Sergen arasında yaşanan aşk gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak gelen son habere göre ilişki artık resmiyey kazanmak üzere. MasterChef'in Batman yayınında sarmaş dolaş olan MasterChef Sergen ile Dilara evleniyor. İkilinin nikah şahitleri ise jüri üyeleri olacak.

TV8 yarışması MasterChef Türkiye 2021 her bölümüyle farklı heyecana neden oluyor. Programın son bölümünde ise skandal bir olay patlak verdi. Habere göre MasterChef Sergen Özen ve Dilara evleniyor. Kısa süre önce aralarındaki aşk ortaya çıkan iki yarışmacı O Ses Türkiye'de de düet yapmak istediklerini Acun Ilıcalı'ya iletmişti. Şimdi ise aşk artık resmiyet kazanmak istiyor.

MasterChef Sergen ve Dilara arasındaki aşk aslında programın Batman yayınında ortaya çıkmıştı. İkilinin sarma dolaş pozlar vermesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Dün akşam ise Sergen'in Dilara ile ciddi düşündüğü ve ona uyarılarda bulunduğu iddiları çok konuşuldu.

Bu hareketler Dilara ve Sergen arasındaki aşkı yakından takip eden hayranları adeeta çıldırttı. O kadar ki sosyal medyada Dilara ile Sergen arasında olacak evlilikte nikah şahitlerinin MasterChef jürileri Somer Siivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna olması gerektiğini söyleyenler bile var.

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü!  Yarışma evlilik programı gibi!

Dilara ve Sergen tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak Sergen'in evlilik teklifini yaptığı ve göz kamaştıran bir organizasyon yaptığı söylentileri de var.

MasterChef Sergen'in Dilara'ya evlenme teklifi göz kamaştırdı! 3 şef nikah şahidi oluyor! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef dilara masterchef sergen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.