MasterChef ikinci finalist kim oldu? 4 Ocak MasterChef ikinci önlüğü kim aldı?

MasterChef Türkiye 2021'de son 4 isim önlük için kıran kıran yarışmaya devam ediyor. İlk önlüğü alan Sergen'in finalist olmasının ardından kalan yarışmacılar ikinci önlüğü almak için yarışıyor. Peki 4 Ocak MasterChef ikinci finalist kim oldu?

TV8 yarışması MasterChef'te artık finale sayılı günler kaldı. Yarışmada finalist olmak için ellerinden geleni yapan şef adayları önlüğü kapmak için bütün hünerlerini sergiliyor. Geçen akşam ilk önlüğü alan ve ilk finalist olan Sergen'den sonra MasterChef ikinci finalist belirleniyor.

MASTERCHEF İKİNCİ FİNALİST KİM OLDU?

Final heyecanının sürdüğü lezzet yarışmasında bu akşam konuk şef Ahmet Dede'nin imza tabağı olan zerdeçallı fener balığı tava, acılı çayır lavaş lakerda yemeğini yaptı ve 30 puanla Hasan liderliği elde etti.

Kalan dört yarışmacının soya sosu ile yaratıcı lezzetler yapmak için tezgahın başına geçti. Ahmet Dede'nin puanlaması ile gerçekleşen MasterChef 149. bölümde yarışmanın ikinci finalisti olmak için tüm yarışmacılar kıyasya yarıştı.

Ahmet Dede, Tahsin'e 6, Dilara'ya 4, Hasan'a 8 ve Eren'e 5 puan verdi. Diğer jüri üyelerinin de puanlaması sonucu Puanlama şu şekilde gerçekleşti:

Eren 22

Hasan 30

Dilara 18

Tahsin 26

İkinci aşamada ise dört yarışmacı doya sosu ile yaratıcı lezzetler yapmak için tezgah başına geçti. Yemeklerin jüri üyeleri tarafından tanım aşaması ardından en yüksek puanı alan Hasan ikinci finalist oldu ve ceketin sahibi oldu.

Şef ceketini alan Hasan, "Çok mutluyum şefim. Sezon sonuna kadar bunu bekliyorduk. Şu an hak etmiş olduğum üniformama kavuştum. Biz bunun için buradaydık. Şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz. Ceketimi üzerime giyerken hislerim bambaşkaydı." dedi.

MasterChef ikinci finalist kim oldu? 4 Ocak MasterChef ikinci önlüğü kim aldı? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef finalistleri masterchef ikinci finalis MASTERCHEF FİNAL
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.