MasterChef Gamze Ortalığı Birbirine Kattı! Eleme Oyunu Sonrası Büyük Tartışma Çıktı

MasterChef'in İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşen dış oyununda kazanan takım maviler oldu. Oyunun sonunda MasterChef Gamze ve Şule arasında çıkan büyük tartışma izleyenleri televizyon başında çileden çıkarttı. Peki 6 Ekim MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

tv8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef 2022 heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı yarışma bu akşam İstanbul Havalimanı'nda yapıldı. Takım oyunu kazanan taraf maviler olurken eleme potasına giren isimler de belli oldu. MasterChef Gamze Ortalığı Birbirine Kattı! Eleme Oyunu Sonrası Büyük Tartışma Çıktı..

MASTERCHEF 6 EKİM DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

MasterChef Gamze'nin oyun sonunda Şule ile tartışması yarışmanın bu akşamki bölümüne damga vurdu. Eleme potasına gitmesi nedeniyle tabak hazırlamayan Gamze, dün akşam Kıvanç ve Burak ile tartışmıştı. Bugün ise Şule'yi potaya koyarak izleyenlerin tepkisini çekti.

Barış'ın Gamze'ye potaya girdiği için çok değiştini söylemesi aslında kavganın ilk fitili oldu. Öte yandan bu akşam eleme potasına giren Şule Gamze'ye, ''Sana çok sinirliyim, konuşmak istemiyorum. Konuşsam çok kötü olacak. dedi ve ''Ben potadayım reçete almayacağım.'' dediğini öne sürdü.

MasterChef Gamze Ortalığı Birbirine Kattı! Eleme Oyunu Sonrası Büyük Tartışma Çıktı

Dokunulmazlığı Görkem'in kazandığı MasterChef Türkiye 2022'de bu akşam menüde Kremalı mantar çorbası, Mandalinalı pırasalı tart, Veloute soslu piliç sarma, Kestaneli basmati pilavı
Mor patates tatlısı vardı.

MASTERCHEF ELEME POTASINA GİDEN İSİMLER

İlk iki oyun sonunda eleme potasına giren isimler Metin, Tolga, Gamze ve Tayfun olmuştu. Son oyunun ilk eleme adayı Burak seçildi. Oylama sonucunda potaya giden son yarışmacı Şule oldu.

 

MasterChef Gamze Ortalığı Birbirine Kattı! Eleme Oyunu Sonrası Büyük Tartışma Çıktı ile ilgili etiketler MasterChef dokunulmazlık masterchef gamze
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.