MasterChef Emre'nin imdadına Acun Ilıcalı yetişti! O'na hayatının fırsatını sundu!

MasterChef'ten elenen Emre'ye hayatının fırsatını Acun Ilıcalı sundu. Önceki akşam yarışmadan bilerek elenen Emre bundan böyle krallar gibi yaşayacak. Yarışmacılar arasında herhangi bir ayrım yapmayan Ilıcalı, Emre'nin elenmesine kayıtsız kalmadı.

Önceki akşam eleme oyunu oynanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de Dilara, Hasan, Emre, Pelin, Mert ve Burcu arasında büyük bir rekabet yaşanmıştı. Ancak Emre'nin bile isteye tabağını tamamlaması ve yarışmadan elenmesi büyük bir şok yaşattı. Emre'nin elenmesine gönlü razı olmayan Acun Ilıcalı, ona hayatının fırsatını sundu.

Yarışmadan ayrılmak istediğini, "Çok zor bir süreç yaşadım, sizler de biliyorsunuz. Spora başladım, buraya gelmek için 6 ay hazırlandı. Eski Emre'den eser kalmadı. Birinci olamadım ama sizlerle tanıştım. Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim" diyen MasterChef Emre'nin imdadına Acun Ilıcalı yetişti.

Masterchef Emre Büber sevgilisi kimdir instagram'da ifşa oldu - Internet  Haber

MasterChef'te psikolojik olarak çok yıkıldığını söyleyen Emre'nin bilerek elenmesi büyük bir şok yaşattı. Ancak Acun Ilıcalı, bundan böyle Emre'nin Acun Medya tarafından Nişantaşı Üniversitesi'nde yer alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde çalışabileceği müjdesini verdi.

MasterChef Emre'nin bu teklife sıcak baktığı iddia ediliyor. Yarışmadan bile isteye çekilen Emre hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

 

MasterChef Emre'nin imdadına Acun Ilıcalı yetişti! O'na hayatının fırsatını sundu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef emre emre büber
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.