MasterChef Danilo kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında, nereli, evli mi?

MasterChef şef Danilo Zanna kimdir sorusu yarışmayı yakından takip edenler için gündemde. MasterChef 2021 yarışmasında jüri üyeleri arasında ter alan Danilo Zanna her kesimden izleyici tarafından oldukça beğenilmekte. Peki, MasterChef Danilo Zanna kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Danilo Zanna instagram hesabı…

MasterChef 2021 yarışması yeni sezonunda jüri üyeleri arasında yer alan Danilo Zanna, bir kez daha izleyenler tarafından yakın takibe alındı. MasterChef yeni sezonunda yeniden TV8 ekranlarındaki yarışmada jüri üyesi olarak yer alacak Danilo Zanna’nın kısa özgeçmişini sizler için hazırladık.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

15 Nisan 1982 tarihinde İtalya’nın Toskana bölgesindeki Prato kentinde dünyaya gelen Danilo Zanna, aşçı bir ailenin çocuğudur. Çok ünlü italyan şefler ile çalışma imkanı bulan Danilo, bu konuda oldukça uzmanlaşmıştır.

MasterChef Danilo kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında, nereli, evli mi?

Gönlünü bir Türk kızına kaptıran Zanna, İtalya’daki kariyerini bırakarak aşkının peşinden Türkiye’ye geldi. Türkiye’de yaşamaktan son derece mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Zanna, İstanbul’a taşınır taşınmaz kendisine bir restoran açarken aynı zamanda Kanal Türk kanalında TV şefliği yapmaya başladı.

ATV ekranlarında yayınlanan “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programa transfer olan Zanna, aynı zamanda 2014 yılının Ekim ayında Planet Mutfak kanalında kendi sunduğu program olan İtalyan İşi adlı programı hem hazırladı hem de sundu ve kısa sürede Türk halkının sempatisini kazandı.

MasterChef Danilo kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

İstanbul’un Mecidiyeköy ilçesinde bulunan The Pizza Co adlı restorantın sahibi olan Zanna, 13 Mayıs 2012 tarihinde Tuğçe Demirbilek Zanna ile dünya evine girdi ve bu evlilikten Zeno Tibet adında bir oğlu dünyaya geldi.

21 Mart 2015 tarihinde ATV kanalında yayına başlayan “Elin Oğlu” adlı canlı yayınlanan talk-show programına katılan Zanna, programı Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu beraber sundu.

Danilo Zanna, Instagram'da danilozanna hesabını kullanmaktadır.

MasterChef Danilo kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler MasterChef danilo zanna
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.