MasterChef Burcu Önal, Taksim'deki patlama sırasında yaşadığı korkuyu anlattı: ''5 dakika uzaklıktaydık''

İstiklal Caddesi yakınında restoranı bulunan MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Burcu Önal, dün Taksim'de meydana gelen bombalı saldırı anında yaşadığı büyük korkuyu anlattı. Konu ile ilgili Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Burcu Önal, "Olay yerine 5 dakika uzaklıktaydık" ifadelerini kullandı.

MasterChef eski yarışmacısı Burcu Önal, dün saat 16:20 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıdan kıl payı kurtuldu.


2021 yılında katıldığı MasterChef Türkiye ile ünlenen Burcu Önal, dün İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain saldırı esnasında, Taksim Tarlabaşı'ndaki restoranındaydı. Bombanın patladığı mekana çok yakın olduğunu söyleyen Önal, yaşadığı korkuyu sosyal medyadan takipçileriyle de paylaştı.

 

''BUNU YAPAN İNSANLIĞA LANET OLSUN!''


Instagram hesabından paylaşımda bulunan Burcu Önal, ''Ben ve ailem iyiyiz ve yaşadığımız bu kabusun içinde buna sevinemiyoruz. Olay yerine 5 dakika uzaklıktaydık. Gerçekten bunu yapan insanlığa lanet olsun! Bunu Beyoğlu'ndaki ilk yaşayışımız değil, sonu da değil.'' dedi.

burcu önal

 

 

MasterChef Burcu Önal, Taksim'deki patlama sırasında yaşadığı korkuyu anlattı: ''5 dakika uzaklıktaydık'' ile ilgili etiketler Burcu Önal MasterChef patlama Saldırı Taksim İstiklal Caddesi Beyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.