MasterChef Azize'nin Survivor yarışmacısıyla başı dertte! Yasin Obuz Azize'yi yerin dibine soktu

Eski Survivor yarışmacısı Yasin Obuz, MasterChef Azize hakkında öyle laflar etti ki adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Azize duysa iyi ki elendim diyecek.

Yasin Obuz, önce Yemekteyiz daha sonra MasterChef en sonunda da Survivor'a katılan ekranların renkli yüzlerinden biri olmayı başardı. Sempatik tavırları ve diyalogları ile geçtiğimiz döneme damga vuran Yasin Obuz bu kez MasterChef Azize hakkında söyledikleri ile gündem olmayı başardı.

Eski Survivor yarışmacısı Yasin Obuz, MasterChef Azize hakkında öyle laflar etti ki adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Azize duysa iyi ki elendim diyecek.

Dün akşam sevilen yemek yarışmasında eleme heyecanı yaşanmıştı. Araz, Azize, Pelin, Dilara, Sergen ve Burcu arasında oynanan eleme oyununda kaybeden MasterChef hayallerine veda edecekti. Bu potadan kurtulmayı başaramayan Azize ise yarışmadaki son tabağını yapmış oldu.

Elinden geleni yapıp en iyi tabağı çıkarmaya çalışan Azize Polat elenen isim oldu. Bu elemeye sevinen ilk isim ise eski Survivor yarışmacısı Yasin Obuz oldu. Daha önce tv8'de Yemekteyiz, MasterChef ve Survivor yarışmalarına katılan Yasin, MasterChef Azize Polat hakkında ağza alınmayacak laflar etti.

Yasin Obuz, İnstagram'dan yapılan bir Azize paylaşımının altına, ''Bu Adana'dan katılan kız değil mi? Değilse lafım ona değil. Eğer oysa terbiyesizin teki. Daha elemelerde terbiyesizlik yapmıştı. Konuyu anlatmayacağım ama harbiden hiç hoş olmayan tavırları vardı. By cınım.. Evdeki mutfakta başarılar..'' ifadelerini kullandı. Yasin Obuz'un Azize ile ilgili söylediği bu sözler büyük şaşkınlık yarattı.

MasterChef Azize'nin Survivor yarışmacısıyla başı dertte! Yasin Obuz Azize'yi yerin dibine soktu ile ilgili etiketler MasterChef masterchef azize Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.