MasterChef All Star'da Mehmet Yalçınkaya'dan zam çıkışı! Jüri üyelerine böyle sitem etti

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın sitem dolu esprisi izleyenleri güldürdü.

Yapımcılığını Acun ılıcalı'nın üstlendiği MasterChef Türkiye All Star yarışmasında dikkat çeken anlar yaşandı. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın sitemi yapımcı İrem Kanan ve jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nu güldürdü.

MasterChef All Star'da Mehmet Yalçınkaya'dan zam çıkışı! Jüri üyelerine böyle sitem etti

''BİRİSİ DÖRT HAFTA GELMEZ, BİRİSİ DÜKKAN GİTMİŞ''

Mehmet Yalçınkaya'nın espriyle karışık şakası ve zam çıkışı gündem oldu. Ünlü şef, Somer Sivrioğlu'nun yarışmanın ilk günlerinde yer almamasını ve Danilo Zanna'nın stüdyoda olmamasını ima ederek esprili bir çıkış yaptı. Yalçınkaya, ''Dokunulmazlık oyununa hoş geldiniz. Ben yine aynı kaderi yaşıyorum. Buradan patrona dönmek istiyorum. Birisi yine yok. Birisi dört hafta gelmez, birisi dükkana gitmiş. Efendim ben zam istiyorum. Zam istiyorum, yeter.'' dedi.

İREM KANAN VE SOMER ŞEF, GÜLEREK KARŞILIK VERDİ!

Bu sözler üzerine kameralar yapımcı İrem Kanan'a çevrildi. Mehmet Şef'in sözlerine Kanan, gülerek karşılık verdi.

MasterChef All Star'da Mehmet Yalçınkaya'dan zam çıkışı! Jüri üyelerine böyle sitem etti - Resim : 2

Somer Şef ise duruma gülerek "Danillo yolda geliyor ama çok yükümüzü alıyorsun şef bu bahaneyle de tekrar teşekkür edeyim" dedi.

MasterChef All Star'da Mehmet Yalçınkaya'dan zam çıkışı! Jüri üyelerine böyle sitem etti ile ilgili etiketler Mehmet Yalçınkaya MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.