MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu!

MasterChef All Star'da belirlenen takımlar salı akşamı ilk takım oyununda performans sergiledi. Mavi takım Ayaz kaptanlığında, kırmızı takım ise Kerem kaptanlığında mutfakta lezzet mücadelesi verdi.

Mavi ve kırmızı takım, haftanın ilk oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu oyunda şefler takımlardan eski Türk yemeklerini istedi. Menüde yedi farklı lezzet yer aldı. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık yarışında yaratıcı tabaklar çıkardı. İşte, MasterChef haftanın ilk eleme adayları...

MASTERCHEF'TE 19 EYLÜL HANGİ TAKIM KAZANDI?

Şefler, mavi ve kırmızı takımdan ''Eski Türk Yemekleri'' konseptinden; borani, tutmaç çorbası, tencere böreği, keşkek, ciğer yahnisi, patlıcanlı pilav ve hurma kebabı, kavut yemeklerini istedi. Söz konusu yedi tabak için takımlara 1 saat süre verildi. 

MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu! - Sayfa 3

Sürenin başlamasıyla Mehmet Şef takımlara yemeklerin püf noktasını anlatmak için tezgahlarına gitti. Ancak ilk önce kırmızı ardından da mavi takımın kendisini dinlememesine tepki gösteren Mehmet Yalçınkaya, iki takıma tabakları açıklamadı.

 
MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu! - Sayfa 4

Oyun sonunda şeflerce yapılan tadım ve değerlendirme neticesinde Mehmet Şef, ''Ortada bizim tarif etmediğimiz yemekler var. Sizi gayet başarılı gördüm.'' sözlerini kullanarak puanlama açıklandı. Değerlendirmeye göre 6-1 skorla açık ara takım oyununun kazananı mavi takım oldu.

MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu! - Sayfa 5

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık yarışında ''tütsülenmiş İspanya paprikası'' ile yaratıcı tabaklar çıkardı

MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu! - Sayfa 6

Birbirinden lezzetli yaratıcı tabaklar arasından şefler; Esra, Batuhan, Tolga ve Eda'yı başarılı buldu. Batuhan dördüncü, Tolga üçüncü ve eda ikinci oldu. Esra dokunulmazlığı elde etti.

Gecenin ilk eleme adayı kaptan Kerem oldu ve oylama sonucuna göre de Dilara ikinci olarak potaya dahil oldu.

 
MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.