MasterChef All Star'da ana kadroya kimler girdi? MasterChef All Star 2. bölümde kimler kazandı?

Uzun bir aranın ardından heyecanla beklenen MasterChef All Star, 15 Haziran'da ikinci bölümüyle, 2018-2019 yıllarında yarışmaya katılan yarışmacılar ana kadroya girebilmek için zorlu bir mücadele verdiler. Masterchef'in bu ilk bölümünde ise yapılan yemekler arasında Ege Usulü enginar dolması ile çağla ve kuzu butla yaratıcı tabaklar vardı. Peki MasterChef All Star'da ana kadroya kimler girdi? MasterChef 2. bölümünde kimler kazandı? İşte ayrıntılar...

Dün yeni sezonuyla seyircilerle buluşan TV8'in sevilen yemek yarışma programı MasterChef All Star büyük bir geri dönüş yaptı. 'All Star' konseptiyle değişime giden MasterChef'in kadroya girmeye hak kazanan isimleri de belli oldu. Peki MasterChef All Star'da ana kadroya kimler girdi? MasterChef 15 Haziran'da kimler kazandı?

Bu yeni sezonun başlamasıyla birlikte MasterChef All Star, yine izleyicilere sürprizlerle dolu bir yolculuk sunmaya devam ediyor. Yarışmacılar, yeteneklerini göstererek jüri üyelerinin beğenisini kazanmaya çalışacaklar ve unutulmaz tatlar yaratacaklar. İzleyiciler, bu heyecan dolu yarışmada kimin öne çıkacağını ve kimin en iyi lezzetleri sunacağını görmek için sabırsızlıkla bekliyor. İşte Masterchef All Star ana kadrosuna girmeye hak kazanan ismi...

MASTERCHEF ALL STAR ANA KADROYA KİMLER GİRDİ?

Dün akşam, heyecanla beklenen MasterChef All Star'ın 15 Haziran tarihli bölümünde, 2018-2019 yıllarında yarışmaya katılan yarışmacılar ana kadroya girebilmek için zorlu bir mücadele verdiler. İkili etapta gerçekleşen yarışmada, Danilo, Mehmet ve konuk jüri üyesi Yılmaz Öztürk'ün istedikleri yemekleri diğer yarışmacılardan daha başarılı bir şekilde hazırlayan bir isim, MasterChef All Star'ın ikinci yarışmacısı olarak belirlendi.

MasterChef All Star'da ana kadroya kimler girdi? MasterChef All Star 2. bölümde kimler kazandı?

MasterChef All Star'ın 2. bölümünde, 15 Haziran tarihinde yapılan yarışmada Suna, ana kadroya girmeye hak kazandı. Yarışmanın ilk turunda Ege Usulü enginar dolması yapılırken, Suna bu turu başarıyla geçerek ikinci etaba yükseldi. İkinci etapta ise çağla ve kuzu butla yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Suna, diğer yarışmacılardan daha başarılı bir performans sergileyerek finale çıktı ve şeflerin oy birliğiyle gecenin birincisi olarak MasterChef All Star ana kadrosuna katıldı.

MasterChef All Star'da ana kadroya kimler girdi? MasterChef All Star 2. bölümde kimler kazandı? - Resim : 2

Önceki sezonlarda yarışan ve MasterChef All Star'a geri dönen yarışmacılar arasında Güzide ve Suna yer alıyor. Suna, son bölümdeki başarısıyla ana kadroya dahil olan ikinci yarışmacı oldu.

 
MasterChef All Star'da ana kadroya kimler girdi? MasterChef All Star 2. bölümde kimler kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.