MasterChef All Star eleme adayları belli oldu! İşte 30 Eylül MasterChef'te yaşananlar!

MasterChef All Star'ın son bölümünde eleme adayları belli oldu. Eleme heyecanının yaşandığı MasterChef'in 30 Eylül'deki bölümünde yarışmacılar Selçuklu ve Osmanlı döneminde yapılan bir yemek olan testi kebabı ile eleme potası heyecanı yaşadı.

MasterChef All Star'da nefes kesen mücadele devam ediyor. Eleme potası heyecanı yaşanan 30 Eylül'de yayınlanan bölümde eski şampiyonların da dahil olduğu testi kebabı temalı yarışmada dokunulmazlık kazanan ve eleme adayı olan yarışmacı belli oldu. 

ELEME POTASI HEYECANI 

MasterChef All Star'da bu akşam yayınlanan bölümde ise eleme potası heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar testi kebabı ile hünerlerini sergiledi.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Haftanın son eleme adayı Uğur oldu. Haftanın ilk eleme adayı Tahsin'in seçimi ile Tanya oldu. Eleme potasına giden ikinci yarışmacı Barış, üçüncü yarışmacı ise Kıvanç oldu. Dördüncü eleme adayı ise Esra oldu. Beşinci eleme adayı Batuhan olurken, altıncı eleme adayı Eren oldu.

29 EYLÜL MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peynirlerden oluşan yaratıcı bir yemeğin yağıldığı programda en başarılı tabağı ortaya çıkaran yarışmacı 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.

MasterChef ödül oyunu gecesinde ikinci tura kalan Sergen, Barbaros, Barış, Kıvanç, Azize, Tolga, Dilara, Esra, Tahsin, Cemre sıfır atık konseptinde yarıştı.

Kıran kırana mücadelelere sahne olan ikinci etapta en başarılı tabağı ortaya çıkaran Barbaros 100 bin TL'lik büyük ödülün oldu.

 

MasterChef All Star eleme adayları belli oldu! İşte 30 Eylül MasterChef'te yaşananlar! ile ilgili etiketler MasterChef TV8
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.