MasterChef 2023 All Star Geliyor! Efsane 2020 Kadrosundan İsimler Var

tv8 yarışması MasterChef Türkiye gelecek sezon All Star mücadelesine hazırlanıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yine jüri üyesi olacağı MasterChef 2023 All Star sezonunda efsane kadro kuruluyor. Seyircinin görmek isteyeceği tüm isimler yakında duyurulabilir. İşte olası MasterChef All Star 2023 kadrosu...

Her sezonu büyük çekişmelere sahne olan MasterChef Türkiye'de gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Devam eden MasterChef Türkiye 2022'de konuk olarak katılan eski yarışmacıların, "Seneye görüşürüz" ifadeleri olası MasterChef All Star 2023 sezonunun sinyalini verdi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın gelecek yıl da jüri koltuğunda oturacağı All Star sezonunda ise efsane kadro geliyor.

MASTERCHEF ALL STAR 2023 KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Acun Medya yapımcılığında her sezon bir başka heyecana sahne olan yarışma MasterChef'te All Star sezonu geliyor. Geçtiğimiz yıllardan yarışmacıların kadrosunda olacağı MasterChef 2023 All Star sezonu için Acun Ilıcalı'nın hazırlıklara başladığı biliniyor.

MasterChef All Star 2023 kadrosunda 2020 MasterChef'te fırtınalar estiren isimler olacak. Emir, Serhat, Barbaros, Eray ve Sefa'nın olacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan 2019 yılında katılan Yasin Obuz'un da All Star sezonu için en güçlü adaylar arasında olduğu iddia ediliyor.

İlerleyen günlerde MasterChef 2023 All Star sezonu için düğmeye basılacak. Biz de gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

MasterChef 2023 All Star Geliyor! Efsane 2020 Kadrosundan İsimler Var ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.