MasterChef 2022'de Son Dakika Değişikliği! Elenen Yarışmacılar Geri Dönüyor!

tv8 yarışması MasterChef Türkiye 2022'de geri dönüş oyunu olacak mı? MasterChef izleyicilerinin en çok merak ettiği elenen yarışmacıların geri döneceği iddiası oldu. Geçtiğimiz yıllarda yapılan geri dönüş oyunu olacak mı? İşte detaylar...

Her bölümü ile bir başka heyecana sahne olan MasterChef Türkiye 2022, geride kalan haftalar boyunca pek çok rekabete sahne oldu. Takım oyunları, kaptanlık düelloları ve dış oyunlarda şef adayları kıyasıya rekabet etti. Kırmızı takımdan bir yarışmacının daha eleneceği bu hafta sonrası elenen yarışmacıları bir şans daha verilecek mi? MasterChef 2022'de Son Dakika Değişikliği! Elenen Yarışmacılar Geri Dönüyor!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef 2022'de geri dönüş oyunu geçtiğimiz yıl yapılmıştı. Geçen sezon geri dönüş oyununda Azize ve Görkem tekrar yarışma imkanı elde etmişti. Öyle ki Azize elendiği hafta geri dönmüş ve bu durum büyük bir şaşkınlık yaratmıştı.

MASTERCHEF GERİ DÖNÜŞ OYUNU OLACAK MI?

MasterChef 2022'de iddialara göre yine bir geri dönüş oyunu hazırlığı var. Elenen yarışmacıların takipçileri bu iddia sonrası havalara uçtu. Bu kez birden fazla yarışmacının geri dönebileceği konuşuluyor.

MasterChef 2022'de Son Dakika Değişikliği! Elenen Yarışmacılar Geri Dönüyor!

Peki hangi yarışmacıların geri dönüş imkanı olacak?

Sosyal medyada bu durum oldukça sık tartışma konusu oldu. Melih'in çok erken vedası sonrası destekçileri bir şansı daha hakettiğini düşünüyor. Diğer bir isim ise MasterChef'e geri dönmesi istenen Dilan oldu. İlerleyen bölümlerde MasterChef'e geri dönecek isim de belli olacak.

 

MasterChef 2022'de Son Dakika Değişikliği! Elenen Yarışmacılar Geri Dönüyor! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2022
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.